1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Λικέρ ρόδι

liker-rodiLΣυστατικά

Βασική αναλογία:

  • 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού
  • 1 φλυντζ. Κονιάκ
  • 1 φλυντζ. Ζάχαρη

Αρωματικά μπαχαρικά:

  • (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού)
  • 2 Ξύλα Κανέλας
  • 3 Σπόροι Γαρύφαλλο

Οδηγίες

  1. Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα.
  3. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράζει βγάζουμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά.
  4. Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.
  5. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ωρες.
  6. Μόλις περάσουν οι 24 ώρες περνάμε από τουλπάνι και μετά περνάμε απο χαρτί καφέ φίλτρου. Τοποθετούμε σε μπουκάλια και το λικέρ είναι έτοιμο!

Πηγή: http://www.chemist.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Διανομή κατ' οίκον

dianomi copy
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνεται διανομή κατ' οίκον στην Κόρινθο. 
Για πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο τηλ. 2741 550722.