1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Αρχαίες Ελληνικές συνταγές

Κοτόπουλο με Μέλι και Θυμάρι

Συστατικά (για 4 άτομα)

•          4 στήθη κοτόπουλο

•          4 κ. σούπας μέλι

•          60 ml. ελαιόλαδο

•          5-6 κλωνάρια θυμάρι

•          4 σκελ. σκόρδο

•          αλάτι, πιπέρι

•          λίγο ξύδι

Σε μία λεκάνη (τόσο μεγάλη ώστε να χωράει το κοτόπουλο), βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καλυφθεί με τη μαρινάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Το κλείνουμε με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 ώρες (καλύτερα όλο το βράδυ). Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα ανάλογο ταψί και περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα-μαρινάδα.

Ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα, στους 180ο C. Σερβίρουμε ζεστό με σαλάτα ή ρύζι.

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Διανομή κατ' οίκον

dianomi copy
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνεται διανομή κατ' οίκον στην Κόρινθο. 
Για πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο τηλ. 2741 550722.